Schoorsteenvegen

Wanneer hoe en waarom de schoorsteen schoonmaken?

 

Idealiter zou de schoorsteen elk jaar aan het begin van de winter moeten worden geveegd bij onregelmatig gebruik. Voor haarden die elke dag worden gebruikt, is het beter om dit twee keer per jaar te doen.
De risico’s van een slechte schoorsteenveger kunnen zeer groot zijn. Ophoping van rook, gas en soms zelfs explosies.

meerfasig schoorsteenvegen

Een goede veegbeurt bestaat uit verschillende delen. Er wordt rekening gehouden met de schoorsteenontluchting, de reiniging van de rookkanalen, het rookgasafvoersysteem, de open haard en het verwarmingslichaam.

 

Chauffitherm is specialist in het vegen van schoorstenen voor cassetteschoorstenen, schoorstenen met houtkachels, open haarden, schoorsteenvegen van bovenaf of van onderaf, …

 

prijzen

Houtkachel/Cassette veging

85,00€ HTVA

Verplaatsing inbegrepen

contact

Schoorsteenveging

85,00€ HTVA

Verplaatsing inbegrepen

contact

onze waarden

snelheid

Wij grijpen altijd zo snel mogelijk in, naargelang uw behoeften en het dringende karakter ervan. Ons team, dat altijd attent en proactief is, zal aan uw verwachtingen kunnen voldoen en u aangepaste oplossingen kunnen bieden. En dit, in recordtijd...

effitientie

Chauffitherm garandeert u de meest efficiënte service. Laat ons samen uw zorgen beperken, die soms overweldigend kunnen worden. Ga bedreigingen en onveiligheid aan met de hulp van ons team.

kwaliteit

We zijn in de voorhoede van de technologie en elke dag is een nieuwe dag voor Chauffitherm. Niets houdt ons team tegen! Wij zijn voortdurend op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van wetgeving en van de kwaliteit van de producten en diensten die wij aanbieden.

onze merken