ONZE VAKMANNEN tot uw dienst

Ons team is gespecialiseerd in verwarmingssystemen, warmwaterproductie, ontstoppingen, loodgieterswerk, slibverwijdering en schoorsteenvegen. Onze experts hebben meerdere troeven in handen. Onze grootste troef is zonder twijfel ons professionalisme en onze snelle verplaatsingen, waardoor wij kunnen tussenkomen voor uw noodgevallen.
Onze gespecialiseerde technici kunnen snel ingrijpen 7/7.
Na een volledige diagnose door ons technisch team, gaan wij over tot de herstelling, de vervanging of de bepleistering van uw installatie, wat deze ook is.

Als een ketelinstallatie nodig is, biedt Chauffitherm u een ruime keuze aan ketels: gas, olie, pellets of warmtepomp.
Wij zullen u adviseren om de meest geschikte oplossing voor u te vinden!

contacteer ons

ONZE DIENSTEN

VERWARMING

Heb je geen warm water meer? Is de warmwaterdruk laag? Verwarmt de radiator niet meer zo goed? Lekt het of druppelt het? Al deze alledaagse problemen worden snel gerepareerd door de experts van chauffitherm. U hebt een probleem met de brandstof- of elektrische toevoer,... Neem contact met ons op voor een snelle oplossing.

lees meer

loodgieterij

Chauffitherm heeft loodgietertechnici over heel België. Waterlekken, herstelling van leidingen, waterschade, warmwaterproductie, lekkende kranen, lekkende toiletten, ... Onze experts vinden een eenvoudige, snelle en efficiënte oplossing voor al uw problemen.

lees meer

ontstoppingen

Ons team is beschikbaar voor al uw ontstoppingswerkzaamheden. Riool, urinoir, WC, wastafel, sterfput, kroonlijst, gootsteen, ... Wij ontstoppen uw leidingen en afvoeren en behandelen ze na de interventie om nieuwe onaangename verrassingen te vermijden. Wij repareren niet alleen, wij voorkomen ook.

lees meer

pechhulp

Votre chauffage ne fonctionne plus ? Vous n’avez plus d’eau chaude ? Il s’agit probablement d’un dysfonctionnement de l’installation. Ces tracas du quotidien peuvent fortement nuire à votre bien-être à la maison. Chez Chauffitherm nous savons à quel point cela est dérangeant et nous mettons tout en oeuvre pour réparer rapidement votre installation.

lees meer

ONDERHOUD

Doet je verwarming het niet meer? Heb je geen warm water meer? Het is waarschijnlijk een fout in de installatie. Deze dagelijkse beslommeringen kunnen uw welzijn thuis ernstig aantasten. Bij Chauffitherm weten we hoe verontrustend dit is en we stellen alles in het werk om uw installatie snel te herstellen.

lees meer

ontslibben

De ontslibbing is een curatieve ingreep die in een gesloten circuit wordt uitgevoerd. Het doel van deze inverventon is de vloeibaarheid van het water en de werking van de netten te verbeteren en de installaties te beschermen tegen de gevolgen van corrosie. Chauffitherm kan u helpen.

lees meer

onze waarden

snelheid

Wij grijpen altijd zo snel mogelijk in, naargelang uw behoeften en het dringende karakter ervan. Ons team, dat altijd attent en proactief is, zal aan uw verwachtingen kunnen voldoen en u aangepaste oplossingen kunnen bieden. En dit, in recordtijd...

effitientie

Chauffitherm garandeert u de meest efficiënte service. Laat ons samen uw zorgen beperken, die soms overweldigend kunnen worden. Ga bedreigingen en onveiligheid aan met de hulp van ons team.

kwaliteit

We zijn in de voorhoede van de technologie en elke dag is een nieuwe dag voor Chauffitherm. Niets houdt ons team tegen! Wij zijn voortdurend op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van wetgeving en van de kwaliteit van de producten en diensten die wij aanbieden.

realisaties

onze merken