pechhulp

Chauffitherm corrigeert uw problemen in een mum van tijd.

 

Heb je geen warm water meer? Is de warmwaterdruk laag? Verwarmt de radiator niet meer zo goed? Lekt het of druppelt het? Al deze alledaagse problemen worden snel gerepareerd door de experts van chauffitherm. U hebt een probleem met de brandstof- of elektrische toevoer,… Neem contact met ons op voor een snelle oplossing.

 

een betrouwbare pechhulp

 

Doe een beroep op onze diensten voor de reparatie van uw gas- of olieboiler voor alle erkende merken.
Met regelmatig onderhoud voorkomt u elk incident door slijtage als gevolg van slecht onderhoud, problemen met de rookgasafvoer, verstopte pompen, waterverlies, enz…

Voor elk onderhoud voeren wij een nauwkeurige diagnose uit, waarbij wij zorgen voor de revisie, reiniging en/of vervanging van de elementen van uw installatie.

Wij laten uw huis nooit achter zonder een afgewerkte en verzorgde klus.

prijzen

onze waarden

snelheid

Wij grijpen altijd zo snel mogelijk in, naargelang uw behoeften en het dringende karakter ervan. Ons team, dat altijd attent en proactief is, zal aan uw verwachtingen kunnen voldoen en u aangepaste oplossingen kunnen bieden. En dit, in recordtijd...

effitientie

Chauffitherm garandeert u de meest efficiënte service. Laat ons samen uw zorgen beperken, die soms overweldigend kunnen worden. Ga bedreigingen en onveiligheid aan met de hulp van ons team.

kwaliteit

We zijn in de voorhoede van de technologie en elke dag is een nieuwe dag voor Chauffitherm. Niets houdt ons team tegen! Wij zijn voortdurend op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van wetgeving en van de kwaliteit van de producten en diensten die wij aanbieden.

onze merken