VERWARMING

Wij repareren alle soorten gas- of olieketels en voor alle merken.

 

Elke keer dat we komen, stellen we een nauwkeurige en betrouwbare diagnose. Wij informeren u over de verschillende mogelijkheden van reparatie of vervanging.
Wij zorgen voor de revisie, reiniging of vervanging van de elementen van uw installatie. En dit in de kortst mogelijke tijd.

 

 

Wij lossen alle soorten storingen op.
Vergeet bij ons al de problemen van slijtage door gebrek aan onderhoud. Wij weten ze tijdig te voorkomen met regelmatig en correct door ons uitgevoerd onderhoud.
Wij lossen uw problemen op met rookgasafvoer, storingen aan de warmtewisselaar, verstopte pomp, ketelwaterverlies, …

 

Wacht niet langer en bel een van onze medewerkers. Het is belangrijk om snel te handelen!

 

prijzen

Verwarming

HTVA

Verplaatsing inbegrepen

contact

onze waarden

snelheid

Wij grijpen altijd zo snel mogelijk in, naargelang uw behoeften en het dringende karakter ervan. Ons team, dat altijd attent en proactief is, zal aan uw verwachtingen kunnen voldoen en u aangepaste oplossingen kunnen bieden. En dit, in recordtijd...

effitientie

Chauffitherm garandeert u de meest efficiënte service. Laat ons samen uw zorgen beperken, die soms overweldigend kunnen worden. Ga bedreigingen en onveiligheid aan met de hulp van ons team.

kwaliteit

We zijn in de voorhoede van de technologie en elke dag is een nieuwe dag voor Chauffitherm. Niets houdt ons team tegen! Wij zijn voortdurend op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van wetgeving en van de kwaliteit van de producten en diensten die wij aanbieden.

onze merken