ontstoppingen

Ons team is beschikbaar voor al uw ontstoppingswerkzaamheden. Riool, urinoir, WC, wastafel, sterfput, kroonlijst, gootsteen, … Wij ontstoppen uw leidingen en afvoeren en behandelen ze na de interventie om nieuwe onaangename verrassingen te vermijden. Wij repareren niet alleen, wij voorkomen ook.

 

Een verstopte leiding kan een hoop ellende veroorzaken. Hij kan op een ongelegen plaats doorboren, wateroverlast veroorzaken met soms onomkeerbare schade, of zelfs de oorzaak zijn van misselijkmakende geuren,…

 

De hoop kalksteen, vet, vreemde voorwerpen kunnen de oorzaak zijn van de kurk.
Het gebruik van een antikalkmiddel en het vermijden van alle scheuren in de leidingen is de beste manier om schade te voorkomen.

Hoge druk ontstopping

 

Dit is de meest efficiënte manier voor alle soorten openingen. De machine zet water onder druk en projecteert zich met hoge snelheid om vuil of pluggen te verwijderen.

 

ontstoppen van riolen en afvoerputten

 

Dopdetectie door cameraman (minimum pijpmaat 75mm). We ontstoppen grond-, hangende en sterfputriolen.

 

mechanisch ONTSTOPPEN

 

Wij ontstoppen ook mechanisch uw toiletten, urinoirs, bidet, badkuip, gootsteen/wastafels, …

prijzen

Onstopping gootsteen

90,00€ HTVA

Verplaatsing inbegrepen

contact

Ontstopping toiletten

vanaf

150,00€ HTVA

Verplaatsing inbegrepen

contact

Onstopping hoge druk

250,00€ HTVA

Verplaatsing inbegrepen

contact

onze waarden

snelheid

Wij grijpen altijd zo snel mogelijk in, naargelang uw behoeften en het dringende karakter ervan. Ons team, dat altijd attent en proactief is, zal aan uw verwachtingen kunnen voldoen en u aangepaste oplossingen kunnen bieden. En dit, in recordtijd...

effitientie

Chauffitherm garandeert u de meest efficiënte service. Laat ons samen uw zorgen beperken, die soms overweldigend kunnen worden. Ga bedreigingen en onveiligheid aan met de hulp van ons team.

kwaliteit

We zijn in de voorhoede van de technologie en elke dag is een nieuwe dag voor Chauffitherm. Niets houdt ons team tegen! Wij zijn voortdurend op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van wetgeving en van de kwaliteit van de producten en diensten die wij aanbieden.

onze merken