ontslibben

ontslibben

 

Slibverwijdering is een curatieve ingreep die wordt uitgevoerd op gesloten circuits om de werking van netwerken en water te versoepelen en de installaties te beschermen tegen de gevolgen van corrosie.

Slibverwijdering is de ophoping van slib en tandsteen in de installatie.

 

Gevolgen

 

Overmatig energieverbruik, vermindering van het thermisch vermogen van het net, geluidsoverlast van de installatie, verminderde waterdoorstroming, heterogene verspreiding van warmte, koude radiator in de onderste delen, lekken, defecten, …

Volledige ontzuiling in 3 stappen

 

Injectie van een chemisch product
Dit product zal het in het circuit aanwezige slib vloeibaar maken en dispergeren, deblokkeren en homogeniseren.

Slibspoeling
Elke radiator, vloerverwarmingslus, boiler wordt afzonderlijk gespoeld met behulp van specifieke apparaten die de druk en de kwaliteit van de spoeling verhogen.

Injectie van een corrosie-inhibitor
Het is een circuit conditionering om een lange termijn resultaat te behouden.

prijzen

Ontslibbing

vanaf

150,00€ HTVA

Verplaatsing inbegrepen

contact

onze waarden

snelheid

Wij grijpen altijd zo snel mogelijk in, naargelang uw behoeften en het dringende karakter ervan. Ons team, dat altijd attent en proactief is, zal aan uw verwachtingen kunnen voldoen en u aangepaste oplossingen kunnen bieden. En dit, in recordtijd...

effitientie

Chauffitherm garandeert u de meest efficiënte service. Laat ons samen uw zorgen beperken, die soms overweldigend kunnen worden. Ga bedreigingen en onveiligheid aan met de hulp van ons team.

kwaliteit

We zijn in de voorhoede van de technologie en elke dag is een nieuwe dag voor Chauffitherm. Niets houdt ons team tegen! Wij zijn voortdurend op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van wetgeving en van de kwaliteit van de producten en diensten die wij aanbieden.

onze merken