PREMIES

Wilt u de energieprestaties van uw woning verbeteren?

 

Dankzij de energiepremies kan Wallonië u financieel helpen door u te steunen bij het uitvoeren van bepaalde energiebesparende werken.

 

Hebt u vóór 1 februari 2015 een volledig formulier “Hervorming” of “Overgangsmaatregelen” ingediend?
Ga vervolgens naar de pagina energiesubsidies (oude regeling), om meer informatie te verkrijgen over de subsidies “overgangsmaatregelen”.

 

Hebt u vóór 1 februari 2015 geen volledig formulier “Hervorming” of “Overgangsmaatregelen” ingediend? Raadpleeg de pagina over de premies 2015-2018 voor meer informatie.

Premies C : Warmte ( Brussels Hoofdstedelijk Gewest )

Verwarming en sanitair warm water zijn de belangrijkste kostenposten op de energiefactuur. Kunnen vertrouwen op een zo efficiënt mogelijke installatie is een winnende investering op lange termijn. Vooral als uw woning goed geïsoleerd en geventileerd is.

onze waarden

snelheid

Wij grijpen altijd zo snel mogelijk in, naargelang uw behoeften en het dringende karakter ervan. Ons team, dat altijd attent en proactief is, zal aan uw verwachtingen kunnen voldoen en u aangepaste oplossingen kunnen bieden. En dit, in recordtijd...

effitientie

Chauffitherm garandeert u de meest efficiënte service. Laat ons samen uw zorgen beperken, die soms overweldigend kunnen worden. Ga bedreigingen en onveiligheid aan met de hulp van ons team.

kwaliteit

We zijn in de voorhoede van de technologie en elke dag is een nieuwe dag voor Chauffitherm. Niets houdt ons team tegen! Wij zijn voortdurend op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van wetgeving en van de kwaliteit van de producten en diensten die wij aanbieden.

onze merken