loodgieterij

Chauffitherm beschikt over loodgietertechnici in heel België.
Waterlekken, herstelling van leidingen, waterschade, warmwaterproductie, lekkende kranen, lekkende toiletten, … Onze experts vinden een eenvoudige, snelle en efficiënte oplossing voor al uw problemen.

 

Wij komen tussen voor alle soorten pannes en renovatieprojecten.
Revisie van leidingstelsels, ontstopping en lediging, aanpassing van de druk, installatie van kranen en fittingen, vervanging van leidingen, installatie van sanitair en reparaties aan spoelsystemen.

Vermijd loodgietersproblemen en schakel professionele loodgieters en loodgietersbedrijven in.
Wees gerust, u bent in goede handen.

 

Wacht geen seconde langer, en vraag een van onze loodgieters om advies.

prijzen

Loodgieterij

80,00€ HTVA

Verplaatsing inbegrepen

contact

onze waarden

snelheid

Wij grijpen altijd zo snel mogelijk in, naargelang uw behoeften en het dringende karakter ervan. Ons team, dat altijd attent en proactief is, zal aan uw verwachtingen kunnen voldoen en u aangepaste oplossingen kunnen bieden. En dit, in recordtijd...

effitientie

Chauffitherm garandeert u de meest efficiënte service. Laat ons samen uw zorgen beperken, die soms overweldigend kunnen worden. Ga bedreigingen en onveiligheid aan met de hulp van ons team.

kwaliteit

We zijn in de voorhoede van de technologie en elke dag is een nieuwe dag voor Chauffitherm. Niets houdt ons team tegen! Wij zijn voortdurend op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van wetgeving en van de kwaliteit van de producten en diensten die wij aanbieden.

onze merken